Asiakirjakone™ Reklamaatio Reklamaatio Sähköisesti laadittava reklamaatio. Reklamaatiolla asiakas voi ilmoittaa tuotteen tai palvelun myyjälle tuotteessa olevasta virheestä. Reklamaation voi nyt laatia vaivattomasti asiakirjakoneella. Product #: 925872 Normaali hinta: €69.00 29.00 (Tarjous päättyy ) Myyjä: Asiakirjakauppa.fi

REKLAMAATIO

Asiakirjakauppa.fi asiakirjakoneella juridisten asiakirjojen laatiminen on vaivatonta ja nopeaa


Reklamaatio

Asiakirjan hinta

29,00 €

Lisäpalvelut

  • Asiakirjan tarkistus
  • Oikeudellinen neuvonta
  • Asiakirjan säilytys
  • Paperiversion toimitus

Mikä on reklamaatio?

Reklamaatio tarkoittaa ilmoitusta myyjälle virheellisestä tuotteesta tai palvelusta taikka sopimuksen osapuolelle ilmoitusta virheellisestä suorituksesta.

Virheellisestä hyödykkeestä voidaan reklamoida esim. ottamalla yhteyttä suoraan palvelun tuottajaan tai asiakaspalveluun. Reklamaation tekemistä sanotaan ”reklamoinniksi”.

Valituksen aihe voi olla esimerkiksi virheellinen tuote, liian pitkä toimitusaika tai tuotteen sopimattomuus siihen käyttötarkoitukseen, johon se on myyty. Reklamoida voi aina, kun tuote tai palvelu ei vastaa sovittua.


Reklamaation sisältö

Reklamaatiossa yksilöidään virheet ja vauriot sekä esitetään vaatimuksen virheen johdosta. Virheen johdosta voi vaatia hinnanalennusta, tuotteen korjaamista, uutta tuotetta, kaupanpurkua tai vahingonkorvausta.

Reklamaatioon tulee myös liittää kuitti tai muu vastaava todiste ostotapahtumasta sekä tieto siitä onko asian osalta oltu jo yhteydessä asiakaspalveluun.


Reklamaation laatiminen

Reklamaation voi tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Reklamaatio on kuintekin hyvä tehdä aina kirjallisesti. Reklamaatio tulee osoittaa siihen liikepaikkaan, josta tuote tai palvelu on ostettu. Reklamaation laatijan on yksilöitävä reklamaatiossa yhteystietonsa, jotta kauppias voi vastata reklamaatioon.

Reklamaatio on tehtävä kohtuullisen ajan kuluessa virheen havaitsemisesta. Jos ostaja ei noudata kohtuullisen ajan vaatimusta, voi hän menettää kokonaan oikeutensa esittää vaatimuksia myyjää kohtaan.


Muut asiaa koskevat asiakirjat

Asiakirjakone™

Asiakirjakone on lakiasiaintoimisto Fidescon Oy:n kehittämä teknologia, jonka avulla jurdisten asiakirjojen laatiminen onnistuu keneltä vain. Asiakirjan laatiminen on jaettu laatimista tukeviin osiin ja ohjeisiin jolloin asiakirjan laatiminen on vaivatonta. Lopputuloksena syntyy aina yksilöllinen asiakirja.

Asiakirjakauppa.fi

Aleksanterinkatu 21 3.krs 90100 Oulu

ASIAKASPALVELU

+358 (0) 40 163 5955

SÄHKÖPOSTIOSOITE

asiakaspalvelu[at]asiakirjakauppa.fi