Asiakirjakone™ Valtakirja kiinteistön myyntiä varten Valtakirja kiinteistön myyntiä varten Sähköisesti laadittava valtakirja. Valtakirjalla toimeksiantaja antaa toimeksisaajan tehtäväksi myydä kiinteistö. Valtakirjan kiinteistön myymiseen voi nyt laatia vaivattomasti asiakirjakoneella. Product #: 925872 Normaali hinta: €69.00 29.00 (Tarjous päättyy ) Myyjä: Asiakirjakauppa.fi

VALTAKIRJA KIINTEISTÖN MYYNTIÄ VARTEN

Asiakirjakauppa.fi asiakirjakoneella juridisten asiakirjojen laatiminen on vaivatonta ja nopeaa


Valtakirja kiinteistön myymiseen

Asiakirjan hinta

29,00 €

Lisäpalvelut

  • Asiakirjan tarkistus
  • Oikeudellinen neuvonta
  • Asiakirjan säilytys
  • Paperiversion toimitus

Mikä on valtakirja kiinteistön myymiseen?

Kiinteistön kauppa on lain mukaan tehtävä määrämuodossa, mikä tarkoittaa sitä, että kauppa on tehtävä kirjallisella sopimuksella, jonka myyjä ja ostaja allekirjoittavat. Kauppakirjan voi kuitenkin valtakirjan nojalla allekirjoittaa myös myyjän asiamies. Sopimuskoneen valtakirjalla laadit pätevän valtuutuksen.

Kiinteistön kaupassa vain kirjallinen valtakirja, jossa on yksilöity myytävä kiinteistö, on pätevä. Vain valtakirjan ehtojen mukaan tehty kiinteistön kauppa on pätevä, valtakirjan ehtojen vastaisesti tehty kiinteistön kauppa on pätemätön.


Valtakirjan sisältö

Valtakirjassa on yksilöitävä myytävä kiinteä omaisuus. Yksilöinti on tehtävä tarkasti esimerkiksi Oulun kaupungin Rannanperällä sijaitsevan Roso-nimisen tilan RN:0 6:6, kiinteistötunnus 49-234-6-6.

Valtakirjassa on syytä määritellä valtuutuksen rajat tarkasti, jollei tarkoituksena ole antaa kaiken kattavaa yleistä valtuutusta.


Valtakirjan laatiminen

Valtuutus kiinteistön myyntiin on tehtävä kirjallisesti. Vain kirjallinen valtakirja, jossa on yksilöity myytävä kiinteistö, on pätevä. Myyjän on allekirjoitettava valtakirja ja siitä on käytävä ilmi asiamies ja myytävä kiinteistö.

Valtakirja on peruutettavissa milloin tahansa. Valtuutus, joka perustuu asiakirjaan, joka on annettu valtuutetulle tai hänen hallussaan pidettäväksi ja kolmannelle henkilölle esitettäväksi, peruutetaan siten, että valtuuttaja ottaa takaisin tai hävityttää valtuuttamisasiakirjan.


Muut asiaa koskevat asiakirjat

Asiakirjakone™

Asiakirjakone on lakiasiaintoimisto Fidescon Oy:n kehittämä teknologia, jonka avulla jurdisten asiakirjojen laatiminen onnistuu keneltä vain. Asiakirjan laatiminen on jaettu laatimista tukeviin osiin ja ohjeisiin jolloin asiakirjan laatiminen on vaivatonta. Lopputuloksena syntyy aina yksilöllinen asiakirja.

Asiakirjakauppa.fi

Aleksanterinkatu 21 3.krs 90100 Oulu

ASIAKASPALVELU

+358 (0) 40 163 5955

SÄHKÖPOSTIOSOITE

asiakaspalvelu[at]asiakirjakauppa.fi