Asiakirjakone™Valtakirja kiinteistön myyntiä vartenValtakirja kiinteistön myyntiä vartenSähköisesti laadittava valtakirja. Valtakirjalla toimeksiantaja antaa toimeksisaajan tehtäväksi myydä kiinteistö. Valtakirjan kiinteistön myymiseen voi nyt laatia vaivattomasti asiakirjakoneella. Product #: 925872 Normaali hinta: €69.00 9.00 (Tarjous päättyy ) Myyjä: Asiakirjakauppa.fi

Valtakirja kiinteistön myyntiä varten

9,00 €

Asiakirjakoneella juridisten asiakirjojen laatiminen on vaivatonta ja nopeaa.

30 min

Valtakirja kiinteistön myyntiä varten 9,00 €

30 min
Valtakirja, jolla henkilö voi valtuuttaa toisen tahon allekirjoittamaan kiinteistön kauppakirjan.

Lisäpalvelut

  • Asiakirjan tarkistus
  • Oikeudellinen neuvonta
  • Asiakirjan säilytys
  • Asiakirjan toimitus postitse

Mikä on valtakirja kiinteistön myymistä varten?

Kiinteistön kauppa on lain mukaan tehtävä määrämuodossa, mikä tarkoittaa sitä, että kauppa on tehtävä kirjallisella sopimuksella, jonka myyjä ja ostaja allekirjoittavat. Kauppakirjan voi kuitenkin valtakirjan nojalla allekirjoittaa myös myyjän asiamies. Sopimuskoneen valtakirjalla laadit pätevän valtuutuksen.

Kiinteistön kaupassa vain kirjallinen valtakirja, jossa on yksilöity myytävä kiinteistö, on pätevä. Vain valtakirjan ehtojen mukaan tehty kiinteistön kauppa on pätevä, valtakirjan ehtojen vastaisesti tehty kiinteistön kauppa on pätemätön.

Valtakirjan sisältö

Valtakirjassa on yksilöitävä myytävä kiinteä omaisuus. Yksilöinti on tehtävä tarkasti esimerkiksi Oulun kaupungin Rannanperällä sijaitsevan Roso-nimisen tilan RN:0 6:6, kiinteistötunnus 49-234-6-6.

Valtakirjassa on syytä määritellä valtuutuksen rajat tarkasti, jollei tarkoituksena ole antaa kaiken kattavaa yleistä valtuutusta.

Valtakirjan laadinta

Valtuutus kiinteistön myyntiin on tehtävä kirjallisesti. Vain kirjallinen valtakirja, jossa on yksilöity myytävä kiinteistö, on pätevä. Myyjän on allekirjoitettava valtakirja ja siitä on käytävä ilmi asiamies ja myytävä kiinteistö.

Valtakirja on peruutettavissa milloin tahansa. Valtuutus, joka perustuu asiakirjaan, joka on annettu valtuutetulle tai hänen hallussaan pidettäväksi ja kolmannelle henkilölle esitettäväksi, peruutetaan siten, että valtuuttaja ottaa takaisin tai hävityttää valtuuttamisasiakirjan.

Kaipaatko apua?

Asiakaspalvelu
+ 358 40 634 1300
asiakaspalvelu@asiakirjakauppa.fi

Muita aiheeseen liittyviä asiakirjoja

Avoin asianajovaltakirja

6,00 €

Avoimella asianajovaltakirjalla voi valtuuttaa lakimiehen, asianajajan tai muun oikeusoppineen edustamaan itseään oikeudellisissa asioissa. Muissa asioissa valtuutettuna voi toimia kuka tahansa luotettava ja oikeustoimikelpoinen taho, joka ei ole konkurssissa.
15 min
Erityinen asianajovaltakirja

6,00 €

Erityisellä asianajovaltakirjalla voi valtuuttaa lakimiehen, asianajajan tai muun oikeusoppineen edustamaan itseään jossakin tietyssä, yksilöidyssä oikeudellisessa asiassa. Valtuutetun tekemä oikeustoimi sitoo valtuuttajaa, ellei toimea ole tehty valtakirjassa olevien määräysten ja valtuutuksen vastaisesti. Erityinen asianajovaltakirja on voimassa sen ajan, joka valtakirjaan on määritetty.
15 min
Edunvalvontavaltakirja

19,00 €

Edunvalvontavaltakirjalla henkilö voi järjestää asioidensa hoidon siltä varalta, että hän on myöhemmin kykenemätön niitä hoitamaan. Edunvalvontavaltakirjalla henkilö päättää siitä kenet hän valtuuttaa hoitamaan henkilökohtaisia ja taloudellisia asioitaan silloin, kun hän itse on pysyvästi tai tilapäisesti oikeustoimikelvoton.
30 min