YKSILÖLLISET ASIAKIRJAT HELPOSTI JA SÄHKÖISESTI

Laatimalla juridiset asiakirjat sähköisesti asiakirjakoneella säästät aikaa ja rahaa

Myydyimmät asiakirjat

Avioliitto

119,00 €

(sis. alv 24 %)

Perintö ja testamentti

69,00 €

(sis. alv 24 %)

Edunvalvonta

59,00 €

(sis. alv 24 %)

Perintö ja testamentti

69,00 €

(sis. alv 24 %)

Avioliitto

69,00 €

(sis. alv 24 %)

Avioliitto

119,00 €

(sis. alv 24 %)Miksi Asiakirjakauppa.fi:n asiakirja on parempi

SÄÄSTÄT RAHAA

Laatimalla asiakirjasi sähköisesti Asiakirjakauppa.fi:ssä asiakirjakoneella säästät rahaa ja aikaa. Sähköinen asiakirja on vähintään 40 % edullisempi, kuin perinteiseen tapaan juristin luona toimeksiantona tehty asiakirja.

LAATIMINEN ON HELPPOA

Asiakirjojemme ohjeiden avulla asiakirjojen tekeminen on helppoa ja vaivatonta. Kaikki Asiakirjakauppa.fi:n asiakirjat ovat jaettu laatimista tukeviin vaiheisiin ja jokaisessa vaiheessa on kyseistä vaihetta koskevat erityisohjeet ja laatimista avustavat kysymykset.

YKSILÖLLINEN ASIAKIRJA

Asiakirjamme ovat suunniteltu mukautumaan erilaisiin tarpeisiin. Asiakirjakauppa.fi:n Asiakirjakone™ käyttää hyväksi RBS -sääntökonetta, siksi jokainen Asiakirjakauppa.fi sivustolla laadittu asiakirja on aina yksilöllinen ja asiakkaan tilanteeseen räätälöity ratkaisu.

ASIAKASPALVELU AUTTAA

Asiakirjakauppa.fi:n jokainen maksullinen asiakirja sisältää 15 minuuttia puhelinneuvontaa. Neuvonnan lisäksi voit lisäpalveluna ostaa lakimiehen suorittaman asiakirjan tarkistuksen.

Selaa asiakirjoja aakkosjärjestyksessä tai ryhmittäin

YKSITYISHENKILÖT

Yksityishenkilöille tarkoitetut asiakirjat, kuten avioehdot, ositussopimukset, erilaiset testamentit ja valtakirjat. Edunvalvontavaltakirjat ja muut yksityiselämän asiakirjat.


YRITYKSET

Yritysten yleisimmät asiakirjat työsuhteen aloittamiseen ja päättämiseen. Johtajasopimukset ja osa-aikaiset sopimukset. Hallinnon asiakirjat sekä rahoitus.
JURISTIEN LAATIMA JA VARMISTAMA ASIAKIRJA
LAATUTAKUULLA

Asiakirjakauppa.fi:n kaikki asiakirjat ovat huolellisesti suunniteltuja sekä tutkittuja

JURISTIN VARMISTAMA

Kaikki Asiakirjakauppa.fi:n asiakirjat ovat lakimiesten tekemiä ja tarkistamia. Sinun täytyy vain seurata ohjeita asiakirjan luontivaiheessa ja sinulle räätälöity juridinen asiakirja on valmis jaettavaksi, säilytettäväksi ja tulostettavaksi.

HENKILÖKOHTAINEN NEUVONTA

Jos sinulle tulee kysymyksiä mieleen, jäät jumiin asiakirjan laatimisessa tai jokin on epäselvää, me olemme valmiita auttamaan. Jokaiseen maksulliseen asiakirjaan kuuluu 15 minuuttia henkilökohtaista puhelinneuvontaa.

MAKSUTON SÄILYTYS

Kaikkiin maksullisiin Asiakirjakauppa.fi:n asiakirjoihin sisältyy vuoden maksuton säilytyspalvelu allekirjoitetulle alkuperäiselle asiakirjalle. Allekirjoitettu asiakirja säilytetään Asiakirjakauppa.fi:n valvotussa tilassa olevissa paloturvallisissa kassakaapeissa. Sähköisessä muodossa olevan asiakirja säilytys on maksuton. Sähköiset asiakirjat säilytetään salattuna Asiakirjakauppa.fi:n palvelimella ja halutessasi saat niistä kopion aina, kun tarvitset.

LAATUTAKUU

Annamme kaikille asiakirjoille laatutakuun. Mikäli joku viranomainen katsoo, että asiakirja ei ole pätevä virheen vuoksi, joka johtuu Asiakirjakauppa.fi:n ohjeiden mukaan tehdystä asiakirjasta, niin me korjaamme asiakirjan.
- Yritätkö löytää

Lakimiehen avuksesi?

Varaa puhelinneuvotteluaika nyt.

Soita meille

+358 40 163 5955

Lähetä meille sähköpostia

asiakaspalvelu[at]asiakirjakauppa.fi