Tietoa palvelusta

Asiakirjakone® on nopea, helppo ja edullinen tapa laatia juridiset asiakirjat.

Asiakirjakone®

Juridisten asiakirjojen laatiminen onnistuu keneltä vain lakiasiaintoimisto Fidescon Oy:n kehittämän palvelun ansiosta. Asiakirjakone® käyttää hyväksi RBS-sääntökonetta, siksi jokainen sivustolla laadittu asiakirja on aina yksilöllinen ja asiakkaan tilanteeseen räätälöity asiakirja.

Kuinka voimme auttaa?

Eri elämäntilanteissa voi tulla eteen tarve sopia uudesta yhteisestä toimintatavasta tai järjestellä asioita ja varallisuutta uudelleen Fidescon Oy haluaa auttaa asiakasta hyötymään paitsi parhaasta lakiosaamisesta, myös digitalisaatiosta. Suuri osa asiakirjojen valmistelutyöstä on sellaista, että osapuolet pystyvät itse määrittelemään lähtötiedot ja asiakirjalla haluttavat oikeusvaikutukset. Asiakirjakauppa ja Asiakirjakone® luotiin helpottamaan meidän jokaisen elämässä eteen tulevien muutostilanteiden juridista hallintaa. Toivomme, että koet palvelumme tarpeellisena ja luotettavana. Ota yhteyttä!

Parhain terveisin

Kehitystiimi

Asiakaspalvelu

+358 40 634 1300
ma-pe klo: 8-17 ja la 10-15
asiakaspalvelu[ät]asiakirjakauppa.fi

Osoite

Fidescon Oy
Aleksanterinkatu 21, 3.krs
90100 Oulu

Täydennä asiakirjaasi lisäpalveluilla

Asiakirjan varmistus
Halutessasi lakimies suorittaa epäselvyyksien välttämiseksi asiakirjan tarkistuksen sekä varmistaa kanssasi asiakirjan sisällön ja sen toivotut oikeusvaikutukset puhelimitse.

179,00 € (sis. alv 24 %)
norm. 250,00 €/asiakirja
Oikeudellinen neuvonta
Asiakirjan oston yhteydessä voit ostaa 30 minuuttia oikeudellista puhelinneuvontaa, joko asiakirjan oikeusvaikutusten tai muuhun siviilioikeuden alaan liittyvään asiaan.

89,00 € (sis. alv 24 %)
norm. 99,00 €/30 min
Säilytyspalvelu
Siirrä vastuu alkuperäisen allekirjoitetun asiakirjan säilyttämisestä. Turvaamme asiakirjan paloturvalliseen kassakaappiin ja sähköisen asiakirjan salattuna yhtiön palvelimelle.

10,00 €/vuosi (sis. alv 24 %)
norm. 15,00 €/vuosi
Asiakirjan toimitus
Asiakirjat toimitetaan tilauksen yhteydessä sähköisenä .pdf- ja .doc-muodoissa. Halutessasi voit tilata asiakirjasta myös paperisen version, joka toimitetaan kirjepostina.

5,00 € (sis. alv 24%)
norm. 8,00 €/toimitus